Advertisement

Ταλιμπαν Αφγανισταν : Τραμπ: "Θα θυμωνα πολυ αν αποδεικνυοταν οτι Ρωσοι πληρωναν ... : Οι ταλιμπάν κατέλαβαν σήμερα κυριακή το πρωί την πόλη στρατηγικής σημασίας τζαλαλάμπαντ, στο ανατολικό τμήμα της χώρας, χωρίς μάχη, θέτοντας.

Ταλιμπαν Αφγανισταν : Τραμπ: "Θα θυμωνα πολυ αν αποδεικνυοταν οτι Ρωσοι πληρωναν ... : Οι ταλιμπάν κατέλαβαν σήμερα κυριακή το πρωί την πόλη στρατηγικής σημασίας τζαλαλάμπαντ, στο ανατολικό τμήμα της χώρας, χωρίς μάχη, θέτοντας.. Αυτό σημαίνει ότι ο έλεγχος των ταλιμπάν στο αφγανιστάν έχει αυξηθεί σημαντικά. Στην πρωτεύουσα του αφγανιστάν καμπούλ, άρχισαν να εισέρχονται πλέον οι ταλιμπάν, όπως ανακοίνωσε σήμερα το υπουργείο εσωτερικών της χώρας, την ίδια ώρα που το προσωπικό των ηπα. Οι ταλιμπάν συνεχίζουν να προελαύνουν με ραγδαίο ρυθμό. Την ώρα που οι ταλιμπάν έχουν φτάσει ήδη στην πρωτεύουσα του αφγανιστάν, την καμπούλ αξιωματούχοι της κυβέρνησης τονίζουν ότι ο πρόεδρος, ασράφ γάνι, έχει εγκαταλείψει τη χώρα. Οι ταλιμπάν κινούνται «προσεκτικά» καθώς φαίνεται πως έχουν παραταχθεί περιμετρικά στις παρυφές της καμπούλ, αλλά θέλουν να αποφύγουν τις μάχες στο εσωτερικό της πρωτεύουσας του αφγανιστάν.

Οι ταλιμπάν ανακοίνωσαν πως πήραν την πόλη. #ταλιμπάν βασανίζουν γυναίκες χτυπώντας τις χωρίς έλεος μέχρι τελικής πτώσης σε χωριά που μόλις έχουν καταλάβει είτε γιατί δεν φορούν μπούρκες είτε γιατί κυκλοφορούν έξω από τα σπίτια τους χωρίς. Οι ταλιμπάν, σύμφωνα με το υπουργείο εσωτερικών του αφγανιστάν, έχουν σε λιγότερες από δέκα μέρες, οι ταλιμπάν έχουν πάρει τον έλεγχο του μεγαλύτερου μέρους του αφγανιστάν και πλέον. Σύμφωνα με το υπουργείο εσωτερικών του αφγανιστάν, οι ταλιμπάν έχουν αρχίσει να εισέρχονται από όλες τις πλευρές στην πρωτεύουσα καμπούλ. Σύμφωνα με το υπουργείο εσωτερικών του αφγανιστάν, οι ταλιμπάν έχουν αρχίσει να εισέρχονται από όλες τις πλευρές στην πρωτεύουσα καμπούλ, ενώ προσωπικό των ηπα και της ευρωπαϊκής.

Τελεσίγραφο των Ταλιμπάν σε Ερντογάν: Να μην παραμείνουν ...
Τελεσίγραφο των Ταλιμπάν σε Ερντογάν: Να μην παραμείνουν ... from www.liberal.gr
Στην πρωτεύουσα του αφγανιστάν καμπούλ, άρχισαν να εισέρχονται πλέον οι ταλιμπάν, όπως ανακοίνωσε σήμερα το υπουργείο εσωτερικών της χώρας, την ίδια ώρα που το προσωπικό των ηπα. Οι ταλιμπάν επιδεικνύουν τα αμερικανικά αεροπλάνα που κατέσχεσαν. Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στο αφγανιστάν καθώς οι ταλιμπάν συνεχίζουν. Πρόκειται για την πρωτεύουσα της επαρχίας χελμάντ, στο νότιο αφγανιστάν. Οι ταλιμπάν κατέλαβαν και την πόλη χεράτ. #ταλιμπάν βασανίζουν γυναίκες χτυπώντας τις χωρίς έλεος μέχρι τελικής πτώσης σε χωριά που μόλις έχουν καταλάβει είτε γιατί δεν φορούν μπούρκες είτε γιατί κυκλοφορούν έξω από τα σπίτια τους χωρίς. Οι ταλιμπάν κατέλαβαν σήμερα κυριακή το πρωί την πόλη στρατηγικής σημασίας τζαλαλάμπαντ, στο ανατολικό τμήμα της χώρας, χωρίς μάχη, θέτοντας. Οι ταλιμπάν συνεχίζουν να προελαύνουν με ραγδαίο ρυθμό.

Στην πρωτεύουσα του αφγανιστάν καμπούλ, άρχισαν να εισέρχονται πλέον οι ταλιμπάν, όπως ανακοίνωσε σήμερα το υπουργείο εσωτερικών της χώρας, την ίδια ώρα που το προσωπικό των ηπα.

Μπήκαν σήμερα αντάρτες ταλιμπάν στην πρωτεύουσα του αφγανιστάν καμπούλ, όπως δήλωσε ο αξιωματούχος του υπουργείου εξωτερικών, την ώρα που οι ηπα εκκένωναν διπλωμάτες από την. Οι ταλιμπάν επιδεικνύουν τα αμερικανικά αεροπλάνα που κατέσχεσαν. Αυτό σημαίνει ότι ο έλεγχος των ταλιμπάν στο αφγανιστάν έχει αυξηθεί σημαντικά. Η επέλαση των ταλιμπάν στο αφγανιστάν: «οι ταλιμπάν εισέβαλαν στην καμπούλ και οι γυναίκες τρέχουν για τη ζωή τους. Οι ταλιμπάν έχουν αρχίσει να εισέρχονται στην αφγανική πρωτεύουσα καμπούλ από όλες τις πλευρές, ανακοίνωσε σήμερα το αφγανικό υπουργείο εσωτερικών, καθώς προσωπικό των ηπα και της. Μετά την κανταχάρ οι ταλιμπάν ανακοίνωσαν ότι κατέλαβαν και τη λασκάρ γκα, η οποία εκκενώθηκε. Το αφγανιστάν «φλέγεται» με τους ταλιμπάν να ελέγχουν πλέον περισσότερα από τα δύο τρίτα της χώρας και να βρίσκονται μία ανάσα από την καμπούλ. Σύμφωνα με την ανταποκρίτρια του cnn clarissa ward sτους δρόμους της καμπούλ καθώς οι. Με την κατάληψη της τζαλαλαμπάντ από τους ισλαμιστές αντάρτες. Σύμφωνα με το υπουργείο εσωτερικών του αφγανιστάν, οι ταλιμπάν έχουν αρχίσει να εισέρχονται από όλες τις πλευρές στην πρωτεύουσα καμπούλ, ενώ προσωπικό των ηπα και της ευρωπαϊκής. #ταλιμπάν βασανίζουν γυναίκες χτυπώντας τις χωρίς έλεος μέχρι τελικής πτώσης σε χωριά που μόλις έχουν καταλάβει είτε γιατί δεν φορούν μπούρκες είτε γιατί κυκλοφορούν έξω από τα σπίτια τους χωρίς. Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στο αφγανιστάν καθώς οι ταλιμπάν συνεχίζουν.

Συνεχίζεται η επέλαση των ταλιμπάν στο αφγανιστάν, μετά την απομάκρυνση των αμερικανικών στρατευμάτων. Οι ταλιμπάν πήραν και τη λασκάρ γκα. Πέντε χρόνια μετά τις τρομοκρατικές επιθέσεις της 11ης σεπτεμβρίου, ο μπιν λάντεν παραμένει άφαντος ενώ στο αφγανιστάν αμερικανοί και νατο βρίσκονται. Οι ταλιμπάν είχαν σχεδόν φθάσει προ των πυλών της καμπούλ χθες παρασκευή, συνεχίζοντας την αδυσώπητη προέλασή τους στο αφγανιστάν, από όπου πολλές χώρες, συμπεριλαμβανομένων των. Οι ταλιμπάν κινούνται «προσεκτικά» καθώς φαίνεται πως έχουν παραταχθεί περιμετρικά στις παρυφές της καμπούλ, αλλά θέλουν να αποφύγουν τις μάχες στο εσωτερικό της πρωτεύουσας του αφγανιστάν.

.: ΕΚΡΥΘΜΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΑΛΙΜΠΑΝ ΝΑ ...
.: ΕΚΡΥΘΜΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΑΛΙΜΠΑΝ ΝΑ ... from 3.bp.blogspot.com
Οι ταλιμπάν πήραν και τη λασκάρ γκα. Στην πρωτεύουσα του αφγανιστάν καμπούλ εισήλθαν σήμερα οι αντάρτες των ταλιμπάν, όπως δήλωσε αξιωματούχος του υπουργείου εσωτερικών. Οι ταλιμπάν, σύμφωνα με το υπουργείο εσωτερικών του αφγανιστάν, έχουν σε λιγότερες από δέκα μέρες, οι ταλιμπάν έχουν πάρει τον έλεγχο του μεγαλύτερου μέρους του αφγανιστάν και πλέον. Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στο αφγανιστάν καθώς οι ταλιμπάν συνεχίζουν. Ο πρόεδρος του αφγανιστάν, άσραφ γάνι, εγκατέλειψε την πρωτεύουσα καμπούλ για το τατζικιστάν, όπως δήλωσε ένας υψηλόβαθμος αξιωματούχος του αφγανικού. Πέντε χρόνια μετά τις τρομοκρατικές επιθέσεις της 11ης σεπτεμβρίου, ο μπιν λάντεν παραμένει άφαντος ενώ στο αφγανιστάν αμερικανοί και νατο βρίσκονται. Το αφγανιστάν «φλέγεται» με τους ταλιμπάν να ελέγχουν πλέον περισσότερα από τα δύο τρίτα της χώρας και να βρίσκονται μία ανάσα από την καμπούλ. «οι ταλιμπάν εισέβαλαν στην καμπούλ και οι γυναίκες τρέχουν για τη ζωή τους.

Πρόκειται για την πρωτεύουσα της επαρχίας χελμάντ, στο νότιο αφγανιστάν.

Οι ταλιμπάν συνεχίζουν να προελαύνουν με ραγδαίο ρυθμό. Νωρίτερα την κυριακή, οι ταλιμπάν απελευθέρωσαν περίπου 5000 ισλαμιστές που κρατούνταν στην παλιά. Η προέλαση των ταλιμπάν στο αφγανιστάν συνεχίζεται, καθώς κατέκτησαν και το τζαλαλαμπάντ. #ταλιμπάν βασανίζουν γυναίκες χτυπώντας τις χωρίς έλεος μέχρι τελικής πτώσης σε χωριά που μόλις έχουν καταλάβει είτε γιατί δεν φορούν μπούρκες είτε γιατί κυκλοφορούν έξω από τα σπίτια τους χωρίς. Οι ταλιμπάν πήραν και τη λασκάρ γκα. Οι ταλιμπάν συνεχίζουν την προέλαση τους στο αφγανιστάν και πλέον φαίνεται να μάχονται με τους αφγανούς στρατιώτες, μόλις 40 χιλιόμετρα από την πρωτεύουσα καμπούλ. Ο πρόεδρος του αφγανιστάν, άσραφ γάνι, εγκατέλειψε την πρωτεύουσα καμπούλ για το τατζικιστάν, όπως δήλωσε ένας υψηλόβαθμος αξιωματούχος του αφγανικού. Ολόκληρη η φρίκη του αφγανιστάν και η ντροπή της δύσης σε λίγα δευτερόλεπτα. Οι ταλιμπάν ανακοίνωσαν πως πήραν την πόλη. Οι ταλιμπάν επιδεικνύουν τα αμερικανικά αεροπλάνα που κατέσχεσαν. Συνεχίζεται η επέλαση των ταλιμπάν στο αφγανιστάν, μετά την απομάκρυνση των αμερικανικών στρατευμάτων. Πρόκειται για την πρωτεύουσα της επαρχίας χελμάντ, στο νότιο αφγανιστάν. Μέσα σε λιγότερες από δέκα μέρες, οι ταλιμπάν έχουν πάρει τον έλεγχο του μεγαλύτερου μέρους του αφγανιστάν και πλέον οδεύουν να φθάσουν.

Οι ταλιμπάν πήραν και τη λασκάρ γκα. Το αφγανιστάν «φλέγεται» με τους ταλιμπάν να ελέγχουν πλέον περισσότερα από τα δύο τρίτα της χώρας και να βρίσκονται μία ανάσα από την καμπούλ. Με την κατάληψη της τζαλαλαμπάντ από τους ισλαμιστές αντάρτες. Σύμφωνα με το υπουργείο εσωτερικών του αφγανιστάν, οι ταλιμπάν έχουν αρχίσει να εισέρχονται από όλες τις πλευρές στην πρωτεύουσα καμπούλ, ενώ προσωπικό των ηπα και της ευρωπαϊκής. «οι ταλιμπάν εισέβαλαν στην καμπούλ και οι γυναίκες τρέχουν για τη ζωή τους.

Πρόεδρος Αφγανιστάν: Εφυγα από τη χώρα για να αποτρέψω την ...
Πρόεδρος Αφγανιστάν: Εφυγα από τη χώρα για να αποτρέψω την ... from media.enikos.gr
Με την κατάληψη της τζαλαλαμπάντ από τους ισλαμιστές αντάρτες. Οι ταλιμπάν συνεχίζουν να προελαύνουν με ραγδαίο ρυθμό. Αυτό σημαίνει ότι ο έλεγχος των ταλιμπάν στο αφγανιστάν έχει αυξηθεί σημαντικά. Η προέλαση των ταλιμπάν στο αφγανιστάν συνεχίζεται, καθώς κατέκτησαν και το τζαλαλαμπάντ. Σύμφωνα με το υπουργείο εσωτερικών του αφγανιστάν, οι ταλιμπάν έχουν αρχίσει να εισέρχονται από όλες τις πλευρές στην πρωτεύουσα καμπούλ. Μέσα σε λιγότερες από δέκα μέρες, οι ταλιμπάν έχουν πάρει τον έλεγχο του μεγαλύτερου μέρους του αφγανιστάν και πλέον οδεύουν να φθάσουν. Οι ταλιμπάν έχουν αρχίσει να εισέρχονται στην αφγανική πρωτεύουσα καμπούλ από όλες τις πλευρές, ανακοίνωσε σήμερα το αφγανικό υπουργείο εσωτερικών, καθώς προσωπικό των ηπα και της. Στην πρωτεύουσα του αφγανιστάν καμπούλ εισήλθαν σήμερα οι αντάρτες των ταλιμπάν, όπως δήλωσε αξιωματούχος του υπουργείου εσωτερικών.

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στο αφγανιστάν καθώς οι ταλιμπάν συνεχίζουν.

Οι ταλιμπάν έχουν αρχίσει να εισέρχονται στην αφγανική πρωτεύουσα καμπούλ από όλες τις πλευρές, ανακοίνωσε σήμερα το αφγανικό υπουργείο εσωτερικών, καθώς προσωπικό των ηπα και της. Συνεχίζεται η επέλαση των ταλιμπάν στο αφγανιστάν, μετά την απομάκρυνση των αμερικανικών στρατευμάτων. Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στο αφγανιστάν καθώς οι ταλιμπάν συνεχίζουν. Πρόκειται για την πρωτεύουσα της επαρχίας χελμάντ, στο νότιο αφγανιστάν. Σύμφωνα με το υπουργείο εσωτερικών του αφγανιστάν, οι ταλιμπάν έχουν αρχίσει να εισέρχονται από όλες τις πλευρές στην πρωτεύουσα καμπούλ, ενώ προσωπικό των ηπα και της ευρωπαϊκής. Μέσα σε λιγότερες από δέκα μέρες, οι ταλιμπάν έχουν πάρει τον έλεγχο του μεγαλύτερου μέρους του αφγανιστάν και πλέον οδεύουν να φθάσουν. Οι ταλιμπάν πήραν και τη λασκάρ γκα. «οι ταλιμπάν εισέβαλαν στην καμπούλ και οι γυναίκες τρέχουν για τη ζωή τους. Σύμφωνα με την ανταποκρίτρια του cnn clarissa ward sτους δρόμους της καμπούλ καθώς οι. Οι ταλιμπάν είχαν σχεδόν φθάσει προ των πυλών της καμπούλ χθες παρασκευή, συνεχίζοντας την αδυσώπητη προέλασή τους στο αφγανιστάν, από όπου πολλές χώρες, συμπεριλαμβανομένων των. Οι ταλιμπάν κατέλαβαν σήμερα κυριακή το πρωί την πόλη στρατηγικής σημασίας τζαλαλάμπαντ, στο ανατολικό τμήμα της χώρας, χωρίς μάχη, θέτοντας. #ταλιμπάν βασανίζουν γυναίκες χτυπώντας τις χωρίς έλεος μέχρι τελικής πτώσης σε χωριά που μόλις έχουν καταλάβει είτε γιατί δεν φορούν μπούρκες είτε γιατί κυκλοφορούν έξω από τα σπίτια τους χωρίς. Οι ταλιμπάν, σύμφωνα με το υπουργείο εσωτερικών του αφγανιστάν, έχουν σε λιγότερες από δέκα μέρες, οι ταλιμπάν έχουν πάρει τον έλεγχο του μεγαλύτερου μέρους του αφγανιστάν και πλέον.

Posting Komentar

0 Komentar